U ovogodišnjem izdan

U Bjelovaru se na 16. Terezijani nudila zabava za svačiji ukus

\'10.06.2011., Bjelovar - U sredistu Bjelovara pocela trodnevnatradicionalna 16. po redu  pucka manifestacija Terezijana a koja se odrzava u cast carice Marije Terezije utemeljiteljice grada Bjelovara
Damir Špehar/PIXSELL
13.06.2011.
u 18:00

U tri dana zanimljivu i prepoznatljivu turističko-kulturnu i zabavnu manifestaciju vidjelo više od 20.000 posjetitelja

Bogatstvom i raznolikošću programa popularna bjelovarska Terezijana u svom 16. izdanju posve je opravdala očekivanja. U tri dana turističko-kulturna i zabavna manifestacija privukla je više od 20.000 posjetitelja. Koncepcija u kojoj su događanja kao zasebne cjeline upriličena na više lokacija još jednom se pokazala dobitnom kombinacijom jer je ama baš svatko mogao pronaći zabavu po svom ukusu.

Jednako tako dobrim i atraktivnim potezom organizatora pokazala se i odluka da carica Marija Terezija sa svojom carskom svitom, kao lajtmotiv cjelokupne manifestacije, pod palisade Grada Bellowara dolazi sve tri večeri. Premda je iz bogatog programa teško izdvojiti koji su sadržaji bili najbolji, stekao se dojam da su Bjelovarčani posebno uživali u nastupu vrckave Maje Šuput, uvijek dobrih Slavonskih lola te majstorskoj izvedbi romskog puhačkog orkestra Mećava. U atriju gradske uprave ljubitelji evergreena uživali su u najljepšim ljubavnim pjesmama svijeta u izvođenju Marka Tolje i sestara Marije i Ivane Husar.

Lani začeta Artulica u Strossmayerovoj ulici i ovog je puta ponudila pregršt zanimljivih događanja gdje su zabavu za sebe mogli pronaći baš svi, od najmlađih do najstarijih. Sve to jasno govori da su organizatori Terezijane i ovog puta s visokom ocjenom položili ovaj sada već 16. ispit.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije